כתיבת עבודות סמינריון במשפטים או כל מטלה משפטית אחרת שונה מכתיבת עבודה בתחומים אחרים, עיקר השוני הוא השפה המשפטית אשר נלמדת ונרכשת במהלך התואר הראשון או השני וכן בפרקטיקה המשפטית.
בשל כך חשוב לתת דגש ולבחור כי מי שיכתוב עבורנו עבודה סמינריונית במשפטים יהיה לכל הפחות בוגר תואר ראשון במשפטים ובעל יכולת כתיבה משפטית אקדמית גבוהה.
אנו באקדמיה מאסטר מקפידים כי כל העבודות בתחום המשפטי יכתבו ע”י משפטנים ועו”ד בעלי כתיבה משפטית ויכולת ניסוח גבוהה וכמובן שאלו הן עבודה מקורית וחדשה שנכתבת במיוחד לכל לקוח.
חשוב לזכור כי התחום המשפטי מתעדכן ומשתנה כל הזמן וזאת בהתאם לפסקי הדין ניתנים ע”י בתי המשפט מדי יום ולעיתים אף מהווים הלכה מחייבת, כשמדובר בכתיבת עבודות סמינריון במשפטים תמיד נעשה שימוש בחוקים השונים אשר נוגעים לתחום בו בחרנו לכתוב.
יחד עם זאת, יש לתת את הדעת גם להצעות החוק אשר מונחות בפתחה של הכנסת, שכן מדובר לעיתים בשינוי או חידוש הרי שבכתיבת עבודות סמינריון במשפטים אנו מבקשים לבחון את המצב המשפטי וההתפתחות שחלה בו.
לרשותכם עומדים מגוון רחב של מאגרים משפטיים, חלקם באינטרנט וחלקם בתקליטורים, לדוגמא אתר נבו אשר מספק את כל המידע הנדרש באשר לחקיקה ופס”ד.
“משפתח” – מפתח למאמרים משפטיים בעברית
ה”משפתח” של אוניברסיטת תל אביב, הוא מפתח למאמרים משפטיים בלבד, בעברית.
בנוסף כתיבת עבודה סמינריונית במשפטים מאופיינת בכללי איזכור אחיד, כלומר האופן בו יש לאזכר את המקורות בהם עשינו שימוש וכתיבת הביבליוגרפיה המשפטית הינה שונה מעבודות בתחומים אחרים.
כללי הציטוט האחיד המחייבים הם “כללי האזכור האחיד בכתיבה המשפטית”. ניתן לעיין בכללים כפי שמופיעים באינטרנט: www.tau.ac.il/law/izkur.html
לחצו על הקישור למידע נוסף אודות סיוע בכתיבת עבודות אקדמיות